Standupsuccé till Töreboda

Sedan det utsålda framträdandet i Töreboda i februari har Prästgården arbetat hårt för att kunna genomföra en extraföreställning med komikern Tomas Ahlbeck. Nu är det dags. Andre maj återkommer han till Töreboda, och med sig har han två av sina bästa komikervänner.
Just hemkommen från ett bejublat framträdande på the Pipeline i London laddar Tomas om för återbesöket i Töreboda.
– Den här gången har jag med mig två nya komikerkollegor, Jahnavi Wallin och Martin Krantz. Tillsammans vill vi få Törebodapubliken att ha en riktigt kul kväll.

Tomas är tydlig med att det inte är hans show Så mycket bitter, utan en helkväll med standup.
– Vi delar på kvällen alla tre. Det blir en hel del nytt, blandat med delar av min engelska föreställning. Fast på svenska.

Om Tomas sedan sitt förra besök numera är bekant för Törebodapubliken, är Jahnavi Wallin en ny bekantskap.
– Jahnavi är en ganska ny komiker med en härlig vinkel på sin humor. Hennes standup har ofta utgångspunkten i sin vardag som ung, ensamstående småbarnsförälder, säger Tomas.

Martin Krantz är den mest rutinerade av de tre. Efter flera år som prisbelönt komiker i Göteborg, bland annat utnämnd till Västkustens roligaste man, har han de senaste åren varit verksam i Stockholm.
– Martin har en härlig självironisk humor med ett stort mått av värme. En hög mysfaktor som alltid lockar till många skratt. Vi har arbetat en hel del tillsammans och det blir alltid bra kvällar.

Andre maj ser ni de tre komikerna göra en gemensam standupkväll på Prästgården i Töreboda, med showstart 20.00.
– Det ska bli väldigt kul, säger Tomas. Förra gången var en härlig kväll, och vi hoppas så klart på en lika stor och skrattglad publik den här gången.